ponedeljek, junij 06, 2005

Ženska doživi spolni vrhunec pri 30-ih

Petek po službi, kva druzga kot zagreznemo v lokalnem službenem zelenem lokalu, en drink pa tko dalje dokler nam, še naših skupnih par celic, ne da signala- ej petek je... fuck štacuno zaprejo čez 10 minut. Pa se zbašemo u avto, pa u prvo štacuno, vzamemo par flaš vodke, plato red bullov, kokice..aja pa se eno flašo za povrh k ipak smo 4-je, in bo glih prou za en izy vecer, k nimamo namena zaružit do konca.

No pol spraznemo naš špirit mix, in pade odločitev da gremo sam še na en drink vn (ne da bi ga se rabl).

In kot dama srednjih let, seveda ne morem ven brez da se uredim- tuš, depilacija (hm... baje če se ne pobriješ, je kot da bi vzel kontracepcijo, k se pol nouš šou dol dat s tipom k ti bo všeč, k nočeš da vid, da maš kosmate noge, k pr tridesetih so vse bejbe nedolžno neporaščene)...no jst se kao pobrijem, k itak gremo sam na drink, pa to zdej ne vela.

Pol gremo s taksijem u en lokal, pa vidmo de je brez veze, pa pokličemo spet taksi k se kao en spomne, kje se neki dogaja, in itak da je brez veze pit za praznim šankom, k to bi lohk pol tud doma delal...nahiter spijemo še tri drinke, pa enga za popotnico, k s taksijem je do unga placa 5 minut, pa dehidracija zna bit kurba....

K pridemo tja, gremo not in k dama srednjih let (aja urejena- v štiklah z 10 cm peto, pa rožo pa mrežasti štumfki..pa make up.. pa kodri...tko nč pretiranga k smo šli sam na drink), lepo naravnost notr, tko mal poshejkat, sam pol je treba seveda še neki spit, pa vsak da za rundo, muzka je dbest...za grand finale pol zvemo da kartice jemljejo... pol pa sploh ni problema.....

In tko elegantno shejkamo, na elektro pa dj-a pokličemo kdaj pride, k u bistvu smo ga prišl sam pozdravit, pa tko...no in pol tko zaštekam, de u bistvu že ful dolg nisem seksala, pa da je petek, in kot emancipirana bejba, si pač enga lepga zberem, tko mal počvekam... pa tko.

No tko ti jst slonim, pa se shejkam, pa sem tko zapeljiva...lepa, pa vidim enga lustnga k dober muva (baje če zna plesat, zna tud drgač dober muvat), no in lepo odshejkam do njega, in ga tko "narahl" po ritki potrepljam, on mi pol tko, nežno NEKI v uho šepeta...jst se tko full lepo nasmejim (k uno NEKI pomen dobededno NEKI, k itak zarad zaužitga špirita sam še base slišim), sam sm še zmeri tko- DAMA.

No mal tko pleševa, jst res, res ne morem več stat (to zaradi 10 cm pet, seveda), noge me bolijo k hudič.. no in ajd, gremo raj domov, k itak smo šli sam na en drink.

Sam emancipacija zna bit kurba, pa tipčku rečem če bi se mel lepo pa to.. in je za, sam more frenda poiskat, jst res ne morem več stat, muzka je prenaglas da bi ga slišala...pa mu dam telefon, pa grem jst domov....ti me pa zvrcn zvrcn...pa tko.

No pridem lepo domov, se oblečem v čipke pa stuf, pa svečko pržgem, pa dobim SMS- tko d best (še dobr da sem se čisto slučajno zvečer zdepilirala)... no še 10 min. pa akcija.

Pol sepa zbudim z glavobolom, k neki en na cesti pod oknom trob... in me zbudi...pa gledam, pa nobenga u postli (razn mene)...pol možgane pržgem, pa slike vidim (like pauza, pa next sceen...pa kao model da pride...) pol pa TEMA. Tema ja! U moji lepi novi čipki sm zaspala!

Fack- pogledam telefon pa 8 mised callov, pa 5 sms-ov: "jaz sem tu", "a sem u tapravi ulici", "a si doma", "a me ti zajebavaš".....no tazadnji je bil pa "kolk si pa ti stara!"

Zaključek 1: joj kok je simpatičen, je mislil da k sem tok kmal šla domov, da moram zarad mami bit doma, pa da si zdej ne upam javit (če verjameš).

Zaključek 2: a si res tok stara da si že zaspala?

No pa pravijo da ženske doživijo spolni vrhunec pri 30-ih.

4 Comments:

Blogger Centrifuzija said...

Stara, sej teb vse jasn. O ta pravem zaključku jaz ne bom glasvala, ampak definitivno že mal slab slišiš (glasni partiji al starost? hm :)).
Zaključek 3: dej GSM bl na glas, pa bo mogoč padu kak vrhunec več.

Pa itak ste šli sam na drink, no.

12:33 dop.  
Blogger Centrifuzija said...

SO TRUE!

Potem pa poskušaš nekako elegantno rešiti težavo, ko si že nagazil nanjo. Valda je treba k tebi domov. In na lepem sredi noči pripelješ tipu bizarno idejo, da se moraš malo osvežiti, in to celo resno zagovarjaš dokler ga ne prepričaš. V kopalnici hitiš, da se ne bi potencialni kandidat naveličal in da se ne streznita. Naporno, komplicirano, ampak se da! Majke mi.

4:38 pop.  
Blogger Centrifuzija said...

Ej, boli te patka takrat. Če greš tolk daleč, si zaslužiš da dobiš to bitko.

11:15 pop.  
Blogger jaka said...

s tole depilacijo se res mal pretirava... v kriticnih trenutkih (sploh sredi noči, po cisterni špirita) se takih stvari sploh ne opazi

res pa ni fajn, če se ti kaksna dlaka med zobmi zatakne ahahah

4:42 pop.  

Objavite komentar

<< Home