ponedeljek, junij 13, 2005

To Trip Or Not To Trip On Sex Trip or how to swim with dolphins

Bil je popolnoma lep sončen dan. Morje je zaudarjalo po algah, nebo pa so tu pa tam prekrivali tuleči se galebi ter njihovi iztrebki. Zrah se je dodobra ogrel na svojih 30 stopinj in z družbo smo ravno dvignili lene skurjene riti iz postelje. Ne nismo skupaj spali, je pa res da sem imel tiste čase še eno lušno deklico, katero so oklicali za buldoga. Njen rambovski način hoje, ter arogantni pristopi so velikokrat sprožili cel val beguncev iz radija parih metrov.Odbojka naredi svoje kaj čmo. Ura je odbila dobrih 12, bil pa je mesec maj. Pravzaprav smo bili na morju za prvomajske praznike. Usedli smo se lepo pred prikolico, odprli pivo in nadaljevali prejšnjednevno popivanje. Odprli smo the magic box v katerem smo imeli spravljene dobrote doktorja hofmana ter s škarjami razdelili zajtrg. Nekateri takega frušteka niso bili vajeni, pa smo jim izkušeni poznavalci artznij pripravili uvod v barvito popoldne, polno smeha in neumnosti. Ker sem pozabil kaj vse se je dogajalo tisti dan, preveč tudi za moje male možgane, sem se osredotočil le na del ki je za splošno poznavanje drogiranja z LSDjem mogoče komu celo pomemben.

Predstavljajte si da, vsakič ko vzamete kako kemikalijo ki ima kakršen koli drugačen učinek kot zdravilen, postaneš ogromen nabit hormon. To se vedno zgodi meni .. pojem mumile in ratam horny ko žval .. še kante za smeti so mi sexi, med analno odprtino in jajci pa se ustvari fantastičen ščemeč občutek. Mravljinci među jajima .. zakaj to ni kr skoz !?!?! AAA .. no ja .. in tudi tisti dan se je v meni začelo prekomerno nabiranje mravljincev pa sem svoji deklici predlagal na vrhuncu barvnega veselja, da se odpraviva pod tuš .. Tuš na tripu .. hehe .. božansko .. vse feelinge mi je potenciralo na 22to potenco. Z deklico pričneva s predigro .. voda teče, fino nama je, božava se .. šlatava, ona mokra jest odtrdim (ne morem verjet, so rekl da ne gre !!!), se prične oralna komunikacija z genitalijami, in po predigri ga uvalim ko majmun .. fantastični občutki, dogajamo lepo počasi .. mal not mal ven na ob strani mal ob steno.. fino fajn .. na koncu se zmeniva pač za skupni orgazem, da naju oba raztrga .. Postavim se da jo bom od zadaj, jo primem za boke in akcija se prične .. počasi stopnjujem .. in že smo tako daleč da naju bo uničl na polno .. feelingi še hujši .. men se že čist meša .. po glavi pa sam še .. "če mi zdele pride bom steno podru " .. začnem nabijat, ona vzdihuje .. mi šepeta da ji prihaja . jest še hitreje, tud jest čist na konc že nakar ji prde, tamalo raztga men pa nč .. še mal prtiskam in nč .. kr nč od nč .. a štekaš !?!? NČ !!! .. ja pršlo mi je .. sam nobenga feelinga .. k da bi pornič gledu k unmu pride ti pa ves slinast za televizijo buliš in moliš da boš ti tud enkrat tko .. in seveda una čist blažena jest pa k hlod .. MIMI ..
jest:"am a ti je blo uredu ?" ..
ona: "ja iber hudo .. jest sem mela feeling da plavam z delfini, pa ti ?"
jest: "jest sem pa mel feeling .. no pol pa ni blo več feelinga .. as ga kje srečala !?!?"
uglavnem popolnoma razočaran nad orgazmom sem šel nazaj med hofmanove paciente na še eno pivo, 3 l smeha in muskalfiber, kot se je drug dan izkazalo. Bom sexal raje na bombonih pa si zraven pel "Haribo macht kinder froch und erwahsene eben so " (al kako se že to napiše !!!)

2 Comments:

Blogger Centrifuzija said...

OK, tega definitivno ne bi smela brati na jobu. Uhhh ... delfinčki ...

1:50 pop.  
Blogger jaka said...

TOP :D
To je pol še druga stran legendarne zgodbe.

4:25 pop.  

Objavite komentar

<< Home