sreda, januar 18, 2006

Helena Blagne ima dvojnika moškega spola ... unbifakinglivable

Sam da se neham smejat ... sam mal .. evo .. hehe.. pizda .. sam še mal ...
No pa pejmo .. zdele sem gledu E+ .. to je una čudna oddaja kjer res ni nič pametnega za gledat ampak trač gor pa trač dol .. se dogaja .. pa vse to bi blo čist dabest .. če nebi mel gosta dons enga lepega, urejenega mladeniča ki se je oklical za Slavčka neki.. Pa sej vse cool .. bod ti slavček .. ni panike .. sam res dej pol vsaj poj k slavček (aja pardon za intermezzo) ... no in ker je bilo toliko hrupa okoli tega slavčka, glede afer itd., sva si res s krožnikom makaronov, jah večerja pa to, vzela čas da pogledamo tole bistroumnost ..

Tip razlaga, da je na trg (ker .. a bovšak !?!?!?) poslal nov viedo spot. Komad pa ima naslov SREČEN DA SEM MOŠKI ... mene firbec na polno kwa bo zdej to za ena zadeva.. gledam čist napet .. komi čakam video spot .. polnem usta .. počutu sem se k da gledam TEKSAŠKI POKOL Z MOTORKO .. čist napeto .. še ena vilica .. tip razlaga da mu je Saša Lendero spidala besedilo, pove kdo je bil režiser itd .. še mal pa bo video .. yes yes .. še mal .. in res ..

video se začne v čudnih črno belih barvah .. tip odpre usta .. zapoje ...
in jest ... BWAHAHAHAHAHAA :: PTUJ :: BWAHAHAHAHA PTUJ :: OINK OINK .. pa so šli makaroni iz ust nazaj v krožnik, po kavču, po men, po kovtru .. naslonim glavo desno na naslonjač in se režim ko konj .. skor jokam .. uglavnem mislu sem da me bo pobral od smeha ... če smo mislil da je freddy miller joke .. pol je tale cela pavlihova pratika .. neverjetno .. fredi je mel vsaj retro 80 kinda style, monobrow, faca model u nulo .. ta golobček je pa stylist samemu sebi, bi mu kr Borisa iz bara raj poslal za svetovalca .. model se v video spotu pojavi v belem plašču, za katerega sem mislu da so ga ukradl prvemu fajhmoštru pr maš u nedelo .. pa poziranje v videu za dol past .. tip poje .. mimika pa na polno, k Hellena Blagne .. roke ob dojke v pest in šejkat z rokami in bit čist napet čist v evforiji .. a komad tak čist u easy .. slabš k VEDNO SI SANJALA NJEGA .. BWAHAHAHA .. nisem mogu več jest .. majke mi .. konc je blo .. poje bejbi .. pazi to .. da je srečen ker je moški ker ima lahko njo .. in za povrh vsi cajtngi objavljajo njegove pedrula maile .. pa sej ne morš verjet .. aja pa da se spotaknem v njegov vokal .. fotr če boš ti kdaj slavček pol bom jest vedno samo čuft s krompirjem .. prej bi reku da si kočevski medved k tolk zavijaš .. hmm .. mogoče pa rabiš sam dobrega producenta .. I know really cool one !!!

pa hvala za tono smeha .. ki sem ga kr drago plačal .. spet moram dat vse prat .. pizda če bi bil jest Hellena Blagne bi ga tožu zaradi slabega imitiranja, če bi bil pa u državnem zboru .. bi mu pa z zakonom prepovedu prepevat !

3 Comments:

Blogger miss.nymphee said...

Drž se čevapčičeu...mn pospraulanja če kj pade z ust...;)

9:38 pop.  
Blogger Centrifuzija said...

Ej, kaka ti je to ločevalna dieta, če ješ makarone? In po možnosti po 18. uri clo? Jaz bi tud tako mela, k neskončno ljubim makarone.

2:22 dop.  
Blogger Armandoxxx said...

stara its vrlo jednostavno .. lahko jem od 12 do 20 ure .. pa zjutri sadje .. in ločavalna dieta se reče .. ker razdeliš hrano !!! 1 dan proteine, 2. dan škrob, 3. dan ogljikove hidrate, 4. dan sadje in spet ;)
link
check it out !

7:38 dop.  

Objavite komentar

<< Home