sobota, december 03, 2005

V vsakem slovencu je mal kmetojzla

"Intelekt vs. Natalija Verboten"

Veseli december se je začel. Vrstijo se vabila na poslovne zabave in kdo bo mel bolši žur, kdo bo koga , o komu se bo govoril. Lani je bil vedno u igri skrivnostni gost.. sam jeba k sm na koncu pristala tri večere zapored v družbi Jana Plestenjaka. Skrivnostni že, samo zakaj.. a zato k če bi povedal de majo vsi Jana Plestenjaka pol noben nebi prišu..dejmo mal trpet u latino ritmih z odpeto srajco.. k tip res zna trpet na odru.

No letos imajo žuri temo, zgodbo, PR kreativno idejo....Vsi povejo neki sam noben ne pove nč. K boste zvedl šele ko pridete- Zakon bo! Mistika! Reveal the curtain! Agata Christie!
Od Queen-0v dalje k so isto pel pa jim ni ratal, do vesolji k nas bojo vzel s sabo, do ne vem babice na traktorju....

No včeri pa sem bila deležna žura ki si zasluži 10 zvezdic. Žur, ki se mu enostavno reče: Pridite na zabavo- žur bo do jutra. In bil je žur. 600 poslovnežev, ki že iz prejšnjih let vedo da če rečejo žur bo žur. Prpeljal so sabo žene, hčerke, prjatle....

No žur je bil v fancy restavraciji.. zakupljena cela restavracija...program, hrana, pijača...toda pred fency restoranom so pekl odojka. Zakon! Buteljke vina po ziljon sit, pa prase! Rešpekt.
Pol pa kao zdej mamo pa mal programa pa uleti 10 bejbik, go bayby go, u modrčkih, u hot pants-ih, u čipkah.. šakira, shake that assss.... ni blo človeka k nebi shejko s svojo poslovno korektno zaobljeno zadnjico. Zavore so popustile....

In za piko na i na oder uleti Natalija Verboten, turbo folk, brizgalne brizge, gasilska veselica...Kravate dol, polka kolo, nema da nema.

Žur ki je bil preprosto žur!
Zlovenie 10 points.

Ni brez veze gasilska veselica edina vrsta avtohtone slovenske zabave, ki se je ohranila v originalni obliki do dandanes. Pa smo lahko šolani, učeni, doktorji, direktorji, prase je prase, harmonka je harmonka, joške so pa joške!