petek, september 09, 2005

Zdrav duh u zjebanem telesu ..

Par tez ki sem jih v športem duhu predstavila širši publiki sem tudi primerno dokazala. Od izletov na bazen do bowling situacij, namiznega nogometa, drkanja in sexa na redni bazi, pomivanja, pospravljanja, obešanja cot, malanja .. uglavnem v zadnjem letu sem se bolj razmigala kot prej od svojega 20 dalje .. sem pa pri tem pozabila omeniti da nisem tako ozkogleda in sem svojo lepo (beri sexy .. in to je še edina sexy stvar na men ter 94 kg ), premaknila enkrat tud na šmarno goro .. glede na to da je dotični hribček moja soseda in se vsako jutro spogledujeva, ko jo maham proti avtu in ker je potrebno skrbeti za dobrososedske odnose, sva se s čivapčičko odpravili na izlet do te sosede oz. bolje rečeno .. sva šli na sosedo .. madonca tri babnce na kupu .. vsak tičnež bi si želu česa podobnega ..
Sva na štartu pred moja hiša. Čivapka u peto in gas cilju naproti .. seveda kot prava možakarca tudi sama prestavim v peto in gasa za njo .. prideva do vznožja, čutim dve tri kapljice švica ... se zapodiva v gozd, predlagam da se malce ustavimo da pride moja malenkost do sape .. prvi postanek, minutka, dve in akcija .. u šumo .. čivapka ko gams .. jest ko slon .. spet pridemo 10 m naprej (ok mal pretiravam sam meni je blo vse tko pretirano malo), postanek, švic mi priteče po obrazu ... čivapka me spodbuja .. dejmo dejmo .. midve gasa dalje .. spet 100 m spet postanek, mene obliva . Spet 100 m postanek, in tako do vrha .. teče z mene, majica ko da sem na wet Tshirt contestu .. pot po kateri sva hodili je bila strma, zdela se mi je 90 stopinjska. Dihala sem tako globoko, da so se drevesa pizdila, kaka porabnica kisika sem. Jebat ga mam velika pljuča, malo kondicije in rinem na sosedo. Če jest nisem ubrisana pol so tud uni u polju popolnoma normalni čeprav eno osebo zastopata dva različna možiclja. Medtem se končno prikobacave do vrha. V nekem momentu nisem bila prepričana če nisem umrla, vse okol mene tema, pa na konc ena luč .. izkazalo se je da je luč od gostilne, pa se s čivapko parkirava tam. In koga srečam... stranko iz časov ko sem svojo ritko prodajala v ljubljanskem nočnem klubu.. človek dela na vrhu sosede. Neverjetno .. takoj čajčki .. takoj se pogrejemo .. potem pa s čivapko nazaj domov .. dovolj obiskov ... gremo dam .. minili sta 2 uri od štarta pa se je precej zmračilo .. na poti do dol, sem poslušala čevpako kako tuli, "au, pazi, joj , moje hlače" , in mene kako krulim, ker dihat nisem več mogla .. da ne omenjam da sva se naenkrat znašli med samimi grmovji in brez izhoda. Edina možnost, nazaj v klanec .. in okoli .. yeah .. sam da sem vedla kje se gre okoli .. še vedla nisem kje sem .. kaj šele kaj drugega .. hvala bogu sem imela sabo mobitel, da sem nama svetila pot, tako sem se uspešno izognila akrobacijskim točkam, katere bi mi lahko ocenjevale le veverice, če so bile blizu. Čivapka pa brez očal in u temi .. ha dve invalidke u šimu (evo naslov za nov porno film). Končno najdeve vas v kateri prebivave .. se izkopljemo iz đungle in jo mahneva proti domu .. zopet nova izkušnja in novi nauki:
- jebeno je plezat na sosedo (so lahko posledice katastrofalne)
- kondicija je ena izmed stvari ki jih nujno potrebuješ za obisk pri sosedi, ponavadi pomaga tudi kak preventiven pripomoček (cunjce)

in zakaj sem tole pisala v nežnejšem spolu .. dons se bolj pedrulasto počutm pa tko da je bolj butast tole brat ;) .. ajd

1 Comments:

Blogger Centrifuzija said...

Jap, smo dojeli, da si pičkica po prvih 10 metrih. Bi blo pač treba mal večkrat preplavat dolžino poleti v bazenu in mal večkrat splezat na sosedo, sam klinc, k ni cajta, a ne. Sej štekamo ...

7:15 pop.  

Objavite komentar

<< Home