petek, september 02, 2005

primitivci na kubik !?!?

Uglavnem ..

se pripelješ pač pred blok in čakaš na dotično osebo jo pobereš in se odpeljeta .. čakaš .. se pripelje avto v katerem sedi familija .. ti sediš v svojem avtu .. familija iz avta .. moški napoti ženo in otroke v blok in pristopi ..
"Oprostite kaj pa Vi tle delate ?"
mu odgovoriš KONKRETNO začudeno: "Gledam ker avto bom ukradu .. pa mi je Vaša Honda najbolj všeč"...
njegova replika "Se vi morda norčujete !?"
zopet odgovoriš "Da, kaj pa naj počnem ob tej uri .."
Možakar začudeno odraca .. sreča (zlgedalo je tako) soseda .. naredita bojni plan in potem te pred blokom čuva sosed .. In tebi vse konkretno smešno, sediš v avtu, se smehljaš .. v tistem momentu uleti en karavan .. da bo parkiral .. stoji poleg tebe .. gleda .. gleda .. odpre desno steklo .. odpreš ga ti .. in gospod vljudno .. "Rad bi parkiral", mu odgovoriš "Izvolite ..", pravi "ne morem !?", ga pogledaš, prostora za parkiranje na voljo, da bi cela ameriška mornarica lahko parkirala vsa svoja vozila na tisto mesto, človeka vprašaš "odmaknem svoje vozilo", odgovori "ja Prosim " (beri JA DOOOOOOOOOOOOOH), se premakneš za 10cm .. človek mirno parkira .. in prileti prijateljica .. se odpeljeta in prašaš če so tam vsi mal "čudni", in nepresenetljiv odgovor .. ne tukaj so "debilni" .. in še par ocvirkov ...
prijateljica: "ali veš da so tole edina parkirišča v sloveniji ki imajo gajbice za varovanje parkinga tudi poleti", zopet gledaš BEBAVO z velikimi vprašani nad glavo in razloži "sej veš .. ponavadi si pozimi folk skida parking pa da gajbico, tukaj pa to začuda delajo tudi poleti ... " .. v glavi pa filmi ..
- kaj če bi enkrat šli dopoldan tja pa vse gajbice zložili v smileya na sred ceste
- al pa če bi šli tja pa dal dve gajbice po dva in dva na en parking
- al pa če jim pomešamo gajbice
- al pa jim gajbice zamenjamo za stiropor, ali pa kartonaste škatle
- al pa jim jih sam vzamemo .. pa napišemo s skredo na asfalt .. stanovanje 1...n

ampak to še ni vse .. in če berete naprej nasledjih 15 minut dobite še en ocvirek ..
pravi kolegica .."sem si kupila BUFFALO copate" .. pa ti klikne v mozgu .. "a obstajajo buffalo cupati !?" weird one .. pa pravi ženska "imam spodaj sosedo ki jo moti ko pri nas hodimo " .. in enkrat ji je ta soseda uletela "a pri vas hodite ? mene to izredno moti !" .. pa si spet misliš "ne gospa pri nas letamo .. živimo v matrici idoli pa so nam kitajski kung fu filmi,letamo in hodimo samo po stenah, kako vas lahko to moti !?" .. weird sosedje .. pa ti spet možgani zalaufajo pa ideje pricurljajo na dan .. če bi pri tebi bilo tako
- bi definitivno na timer namontiral korakanje doma .. da sigurno nebi noben spal ponoč
- bi naredil McDonalds franšizo v stanovanju in vsak dan prirejal otroške zabave .
- ribe bi jim dal v kaselc ..
- naredu bi party pa organiziral udruženo bruhanje po sosedovih rožah

uglavnem neki bi jim ušpilal .. hehe .. so mal prismuknjeni teli ljudje.. ane .. uglavnem smeh .. zgleda jih filajo z čudno zelenjavo ali pa se je bolezen norih krav preselila na človeka .. po geografski legi niso blizu krškega in predvsem ne verjamem da imajo kakega dobavitelja urana ali plutonija v bližini .. po domače so sam weirdoti .. k uni na prijetnem kvarnerskem hrvaškem otočku .. k poleg sester, bratov, žena še ovce in ostale domače živali obdelajo .. in to ne tako redko ..

tko da ta vas/predmestje/velevas (ali kako se temu reče) ajd nej bo bacirk, je res čudn .. imena, lokacije itd ... ne bom izdal ker u bistvu nikoli nisem hotu da me kaki primitivci tožijo zaradi obrekovanja ali kake druge neumnosti za katero sploh nisem vedu da obstaja slovenski izraz ..