nedelja, marec 12, 2006

Pit Stop

Chewapu se dogaja na polno .. od tega da ga vabijo na swinger partyje do tega, da se ne pofuka že cel jeben mesec al dva .. sej vseen .. dolg je že .. (se kera javi da jo pelje na tortico !? LOL) ..
uglavnem .. model je res dobra duša. Pride iz partyja dam, se stušira se odpravlja v posteljo in mu zazuji telefon. Pogleda .. prijateljica pošlje sms da bi šla dam, če jo lahko pelje. Čivapko naš dobrodušni u auto gasa .. Po avtobanu 225 km/h da bo ja čim prej tam .. uleti pred klub .. pobere bejbo in jo pelje domov .. Izvoz šiška, lepo, prižge smernik, zavije in BUUUUUUUUUUUUUM ... oba "A !?!? WTF !?" .. se sliši samo še .. njip njip njip .. se pri avtu prižgejo vse možne signalne lučke in čevap izusti "Jebote, bicikl sem odtrgal !!!" .. se parkira, pogleda .. FLAT TIRE .. ah noben problem, glede na to da čivap nikol ni menju gume na avtu. U haubo po dvigalko pa ključ za odšraufat .. taram .. se avtek že dviga .. rezervo ven .. odlosajo se šraufi, razfukana guma dol, rezerva gor .. šraufi nazaj .. taram .. se vse zategne .. tip top ..
vsega skupaj je čivap porabu 5 minut .. mal več sicer kot šumijevi mehankarji ampak sej vseen .. nej en sam zamenja tolk hitr gumo če mu rata ..
Čivapek odpelje deklico domov in se sam odpravi proti doma.
Zanimivo pri vsej stvari je le to .. da je rezervna FELTNA like za 2 coli večja kot ostale tri in ko se voziš imaš občutek kot da ti bo volan odtrgalo z rok, stalno ga moraš imeni pod kotom 75 sotpinj in upaš da prispeš do cilja ..
No naš vrli čivapek je res pršu živ pa zdrav domov. To pa vem zato k sem ga vidu prej u špeglu k si je zobe pral !